Gastenboek

Aantal berichten: 362

Madeleine

20 augustus 2017 07:12:46
Alweer 20 augustus vandaag deze dag, 6 jaar geleden zag ik je laatste lach. Ik mis je nog steeds ontzettend veel, En krijg dan altijd een brok in mijn keel. Vandaag ga ik je herdenken met heel mijn hart, En wacht eigenlijk op je met smart. Niet dat je ooit nog hier naar toe zult komen, Maar ik ga er toch verder over dagdromen. Kanjer, ik hou heeel van je!!!! Xxx Mama

eveline kevin

02 augustus 2017 12:24:31
ons meisje staat in jou vriendenboekje 


dikke knuffel

eveline kevin

01 augustus 2017 22:19:34
heel veel sterkte

 

Antwoord

02 augustus 2017 07:24:09
Lief van je, dank je wel
xxxheart

Madeleine

22 juli 2017 07:15:33
hartjes
Mis je zooooo


bloemen
Ik hier, jij boven
kon ik het verleden maar terug draaien
dat wou ik graag geloven
dan kon ik nog 1 keer naar je zwaaien

***
Helaas ben je niet meer in leven
ik zal je nooit vergeten
want jij hebt mij liefde gegeven

xxx
Mama
engeltjes

Lucette

20 april 2017 07:19:16
Ik blijf altijd
aan je denken:
hoe je liep
en hoe je lachte,
hoe je keek.
Ook je naam
blijft altijd bij me,
want van jou
is er geen tweede.
 
En door steeds
je naam te noemen,
zal ik jou
nooit meer vergeten,
zal je niet
voorgoed verdwijnen,
ook al krijg ik
nooit meer antwoord,
Mijn gedachten
laten jou niet
in de steek.

Lieve Bas,
Je was zo'n lichtvoetig joch van 14 die vandaag met een knal en vuurwerk zijn tienerjaren achter zich zou hebben gelaten.... Maar niets is minder waar. In plaats daarvan zijn we met z'n allen samen om jouw geboortedag te herdenken zonder jou. Wat zou je weer zin hebben gehad in dit feestje! Wij leven samen verder, maar altijd met jou in gedachten, ook vandaag weer. Lieverd, wat wordt je door ons allen enorm gemist!

dikke blaaskus
Lucette broken heart